Verrijk je website

Zoekscherm

Ontdek de mogelijkheden van GroenGelinkt op je website. Het GroenGelinkt zoekscherm is flexibel en gemakkelijk aanpasbaar. Aan de hand van een korte uitleg en veel voorbeelden uit de praktijk geven wij je in dit document een idee van de mogelijkheden. 

De voordelen:

  • je presenteert educatief aanbod op aantrekkelijke wijze binnen je eigen website
  • je bespaart tijd en geld in redactiewerk, ontwikkeling, beheer
  • je kan het zoekscherm helemaal aanpassen aan je eigen huisstijl
  • je bepaalt zelf de zoekcriteria van het scherm
  • de zoekresultaten zijn altijd actueel en betrouwbaar

GroenGelinkt doet er alles aan om integratie in jouw website gemakkelijk en vlot te laten verlopen. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw doelgroep optimaal kan bedienen via je website. Jouw doelstellingen vertalen we naar een plan van aanpak op maat. Desgewenst kunnen wij de rol van opdrachtgever richting je websitebouwer overnemen.

Wil je een nieuwe website of je bestaande website updaten? Neem contact met ons op. We denken graag vrijblijvend met je mee hoe GroenGelinkt meerwaarde kan bieden in jouw situatie. Mail via info@groengelinkt.nl of bel 030 635 89 00.

Voor webontwikkelaars hebben we een technische wiki met installatiehandleiding.

Zoekwidgets

Naast het zoekscherm kun je ook widgets gebruiken. De meest simpele manier om de bezoekers van jouw website te laten zoeken naar relevant educatief aanbod in GroenGelinkt. We hebben een widget wizard waarmee je zonder kennis van html eenvoudig je eigen widget samenstelt. Op deze pagina lees je meer over deze mogelijkheid.