14-03-2013

GroenGelinkt inloopmiddag

Hoe haal ik het meeste rendement uit GroenGelinkt?
Hoe word ik het makkelijkst gevonden door eindgebruikers?
Hoe presenteer ik mijn aanbod op een aantrekkelijke manier?

Al deze onderwerpen komen ruimschoots aan bod op de GroenGelinkt inloopmiddag.

Voor alle (toekomstige) gebruikers van GroenGelinkt en voor alle partijen die de GroenGelinkt zoekschermen (willen) gebruiken in hun website organiseren wij een inloopmiddag:

Kom op 11 april langs bij GroenGelinkt en krijg antwoord op al je vragen.

Je kunt kiezen uit 1 tot 3 kleinschalige, praktische workshops naar keuze. Vragen over GroenGelinkt die niet in de workshops aan bod komen? Onze medewerkers in de lounge staan voor je klaar!

Wat: GroenGelinkt inloopmiddag
Voor wie: (toekomstige) gebruikers GroenGelinkt
Wanneer: 11 april tussen 12.30-17.15 uur
Waar: Seats2Meet, Utrecht CS (lopen richting Hoog Catharijne, bij de ABN AMRO naar rechts en aan het einde Kantorenpand Hoog Overborch in)
Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Programma:
12.30-17.15 uur vrije inloop in de lounge voor algemene vragen
13.00-14.00 uur workshop ronde 1
14.30-15.30 uur workshop ronde 2
15.45-16.45 uur workshop ronde 3

Workshop 1: Hoe beschrijf ik mijn aanbod zo aantrekkelijk mogelijk in GroenGelinkt?

GroenGelinkt maakt het voor eindgebruikers makkelijk om te filteren in honderden zoekresultaten. Maar hoe zorg je ervoor dat de docent of medewerker BSO jouw aanbod gaat afnemen? Door een wervende, concrete en aantrekkelijke tekst! In deze workshop onder leiding van een inspirerende tekstschrijver met veel journalistieke ervaring bespreken we enkele teksten in GroenGelinkt en hoe dit overkomt op de eindgebruiker die zoekt met GroenGelinkt. Je krijgt praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Door: Eugene van Haaren (voornieuws.nl).

Workshop 2: Hoe zet ik kwaliteit als onderscheidend kenmerk in?

Hoe vraag ik de GroenGelinkt Expertscore aan? Hoe zet ik gebruikersbeoordelingen in? Wat is de meerwaarde? Hoe kan ik kwaliteit gebruiken om nog beter vindbaar te worden in GroenGelinkt? Wat doe ik als ik een minder positieve reactie krijg van een gebruiker? Onze expert geeft antwoord.

Workshop 3: Welk zoekscherm van GroenGelinkt past op mijn website?

In deze workshop krijg je ter plekke advies hoe de zoekschermen van GroenGelinkt jouw website kunnen verrijken. Afhankelijk van je doelstelling, je eindgebruikers en hoe je website eruit ziet. Na deze workshop weet jij wat je wilt.

Workshop 4: Zoekscherm aanpassen naar mijn wensen? Hoe doe ik dat?

Je weet welke zoekschermen bij jou passen en op welke plek je ze wil hebben. Maar hoe pak je dat nu aan? Speciaal voor mensen met (beperkte) webbouw ervaring, die wat hulp kunnen gebruiken bij het integreren van de zoekschermen in je website. Onze expert helpt je op weg bij het configureren van de zoekcomponenten en het inbouwen in je website.

Workshop 5: Hoe voer ik mijn aanbod in GroenGelinkt in?

Voor nieuwe gebruikers en gebruikers die nog even een opfriscursus willen om hun aanbod goed in GroenGelinkt te beschrijven. Onze expert leidt je stap voor stap door de invoeromgeving heen. Huidige gebruikers dienen hun inloggegevens mee te nemen. Voor nieuwe gebruikers maken we ter plekke een account aan.

Graag tot ziens op donderdagmiddag 11 april!