Invoervelden

Als je gegevens wil invoeren over de organisatie waarvoor je werkt of waarvan je eigenaar bent, ga je naar Mijn GroenGelinkt en selecteer je in het linker navigatiemenu de categorie Organisatie.

Vul zoveel mogelijk velden zo compleet mogelijk in, zo maak je het je doelgroep het makkelijkst om jouw organisatie te vinden. Het maakt niet uit in welke volgorde je de tabbladen doorloopt. Wel is het belangrijk dat je alle rode en met een * gemarkeerde velden vult.

Je doelgroep zal je aanbod direct nadat je het hebt ingevoerd in de GroenGelinkt menukaarten kunnen vinden.

Hier onder vind je per tabblad een beschrijving van de in te vullen velden:

Algemeen
Foto
Contactgegevens
Thema's

Algemeen

Naam

De naam van de organisatie is al ingevuld en gekoppeld aan de gegevens in de Groene Kennissenbank.

Deze naam zal overal in GroenGelinkt gebruikt worden.

Soort organisatie

Kies één type organisatie uit de lijst. Het invullen van dit veld maakt het voor zoekers mogelijk een bepaald type organisatie te vinden. 

Beschrijving *

Beschrijf de organisatie en haar werkzaamheden kort en krachtig. Deze beschrijving wordt op de detailpagina van de organisatie in GroenGelinkt getoond.

Trefwoorden

Gebruik bij voorkeur zo relevant mogelijke woorden die niet in de naam of beschrijving van de organisatie voorkomen, zodat de vindbaarheid van jouw organisatie vergroot wordt.

Houd een maximum van 10 trefwoorden per organisatie als richtlijn aan. Let er op dat je na elk trefwoord een komma plaatst. Sommige trefwoorden bestaan uit meer dan een woord, zoals ‘gezonde voeding’, omdat de combinatie van woorden tot een vaste uitdrukking is uitgegroeid.

Website

Vul de url van de website van de organisatie in. Een voorbeeld van een url is: www.groengelinkt.nl.

Mijn organisatie heeft geen locaties

Vink deze optie aan indien je vanuit huis werkt, je aanbod alleen op locatie van de aanvrager verzorgt of als je om andere redenen geen geografische locatie aan je organisatie wil koppelen.

Vink deze optie niet aan als je onder Locaties bijvoorbeeld een plek wil opnemen waar een activiteit plaatsvindt of waar een leskist kan worden opgehaald.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

 

Foto

Afbeelding *

Klik op Bestand kiezen om minimaal een afbeelding vanaf je computer te uploaden. Om een afbeelding te verwijderen, vink je ‘Verwijder afbeelding’ aan onder de desbetreffende afbeelding.

Foto's worden weergegeven op de detailpagina van de organisatie en op de zoekresultatenpagina in GroenGelinkt. Foto’s komen het meest tot hun recht bij een breedte-hoogteverhouding van 4:3. De meeste gangbare bestandsformaten (.jpg,  .jpeg, .gif, .bmp) en afbeeldingen opgemaakt met RGB-kleuren worden geaccepteerd.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

 

Contactgegevens

Telefoonnummer

Dit telefoonnummer wordt weergegeven op de detailpagina van jouw organisatie in GroenGelinkt. Geïnteresseerden kunnen je via dit nummer benaderen.

Gebruik hier bij voorkeur een algemeen telefoonnummer, niet een doorkiesnummer of een privé mobiel nummer. 

E-mail

Dit e-mailadres wordt als contactadres weergegeven op de detailpagina van jouw organisatie in GroenGelinkt. Geïnteresseerden kunnen je via dit e-mailadres benaderen.

Gebruik hier bij voorkeur een e-mailadres dat door meerdere mensen in de organisatie gebruikt kan worden en niet het adres van één van de medewerkers, bijvoorbeeld info@organisatie.nl.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

 

Thema's

Thema's

Selecteer maximaal 5 thema’s die van toepassing zijn op je organisatie of waar jouw organisatie zich mee bezighoudt. Thema's is een van de filters die de eindgebruikers ter beschikking staan om hun zoekopdracht te verfijnen.

Extra kenmerken

Bij een aantal thema's kun je ook subthema's aanvinken. Ook deze staan eindgebruikers ter beschikking om de zoekresultaten te filteren. 

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.