Invoervelden

Als je gegevens wil invoeren over een mooi project of een traject dat jouw school of organisatie in samenwerking met anderen heeft uitgevoerd, ga je naar Mijn GroenGelinkt, selecteer je in het linker navigatiemenu de categorie Good practices en klik je op de knop 'Good practice toevoegen'.

Vul zoveel mogelijk velden zo compleet mogelijk in, zo maak je het je doelgroep het makkelijkst om jouw aanbod te vinden. Het maakt niet uit in welke volgorde je de tabbladen doorloopt. Wel is het belangrijk dat je alle rode en met een * gemarkeerde velden vult.

Je doelgroep zal je aanbod direct nadat je het hebt ingevoerd in GroenGelinkt kunnen vinden.

Hier onder vind je per tabblad een beschrijving van de in te vullen velden:

Algemeen
Foto
Video
Deelnemers
Doelgroep
Kenmerken
Contact

Algemeen

Aanbiedende organisatie

Hier staat de naam van je organisatie. Je kunt dit veld niet wijzigen. Mocht het op een bepaald moment toch van belang zijn om deze naam te wijzigen, ga dan naar Organisatie en klik achter het veld Naam op de knop Wijzigen.

Naam *

Vul de naam van de good practice in. Deze naam zal overal in GroenGelinkt gebruikt worden. Het is dus van belang dat de naam correct gespeld is en dat de naam overeenkomt met de naam waaronder deze good practice algemeen bekend staat.

Start- en einddatum *

Gebruik de kalender om aan te geven wanneer de good practice startte en wanneer deze is afgerond.

Beschrijving kort *

Beschrijf de good practice kort en krachtig. Deze beschrijving wordt op de zoekresultatenpagina in GroenGelinkt getoond.

Beschrijving lang *

Beschrijf de good practice meer uitgebreid. Deze beschrijving wordt op de detailpagina van de good practice in GroenGelinkt getoond. In dit veld kun je gebruik maken van een aantal opmaakkenmerken: kop, subkop, tekst vet of cursief plaatsen, opsommingen en hyperlinks.

Trefwoorden

Gebruik bij voorkeur zo relevant mogelijke woorden die niet in de naam of beschrijving van de good practice voorkomen, zodat de eindgebruiker daadwerkelijk geholpen wordt bij het vinden van dit aanbod.

Houd een maximum van 10 trefwoorden als richtlijn aan. Let er op dat je na elk trefwoord een komma plaatst. Sommige trefwoorden bestaan uit meer dan een woord, zoals ‘gezonde voeding’, omdat de combinatie van woorden tot een vaste uitdrukking is uitgegroeid.

Website

Vul de url van de website in waar aanvullende informatie over deze good practice te vinden is. Een voorbeeld van een url is: www.groengelinkt.nl/goodpractice_1.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

 

Foto

Afbeelding *

Klik op Bestand kiezen om minimaal een afbeelding vanaf je computer te uploaden. Om een afbeelding te verwijderen, vink je 'Verwijder afbeelding' aan onder de desbetreffende afbeelding.

Foto's worden weergegeven op de detailpagina van de good practice en op de zoekresultatenpagina in GroenGelinkt. Foto’s komen het meest tot hun recht bij een breedte-hoogteverhouding van 4:3. De meeste gangbare bestandsformaten (.jpg, .jpeg, .gif, .bmp) en afbeeldingen opgemaakt met RGB-kleuren worden geaccepteerd.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

 

Video

Voeg een video toe

Klik op de knop 'Voeg een video toe' als je 1 of maximaal 4 video's wil tonen. Gebruik bij voorkeur video's die op YouTube, Vimeo of Facebook bekeken kunnen worden. Kopieer voor elke video de url uit de adresbalk van de browser en plak deze in het veld. Video's worden weergegeven op de detailpagina van de good practice in GroenGelinkt.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

 

Deelnemers

Voeg een deelnemende partij toe

Klik op de knop 'Voeg een deelnemende partij toe' als je een of meer partijen wil opnemen. Je kunt tot 10 deelnemende partijen opgeven. Vermeld hier alle partijen die een rol speelden bij de good practice. Voor elke partij vul je de naam en optioneel ook de website in.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

Doelgroep

Specifiek bedoeld voor *

Kies minimaal een doelgroep: Kinderopvang (KO) en/of primair onderwijs (PO) en/of voortgezet onderwijs (VO) en/of middelbaar beroepsonderwijs (MBO) en/of algemeen publiek.

  • Kinderopvang leeftijdsgroepen Selecteer een of meer kinderopvang leeftijdsgroepen waarvoor deze good practice relevant is.
  • Niveau primair onderwijs Selecteer een of meer groepen in het primair onderwijs waarvoor deze good practice relevant is.
  • Niveau voortgezet onderwijs Selecteer eerst het onderwijstype en vervolgens de bijbehorende leerjaren waarvoor deze good practice relevant is. Heb je in het veld Niveau voortgezet onderwijs minimaal een optie aangevinkt, dan kun je ook in de twee categorieën Algemeen vormende vakken en Beroepsgerichte vakken een of meer passende opties aanvinken.
  • Niveau middelbaar beroepsonderwijs Selecteer een of meer niveaus in het middelbaar beroepsonderwijs waarvoor deze good practice relevant is.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

Kenmerken

Thema’s

Selecteer maximaal 5 thema’s waarvoor deze good practice speciaal relevant is. Thema's is een van de filters die de eindgebruikers ter beschikking staan om hun zoekopdracht te verfijnen.

Extra kenmerken

Bij een aantal thema's kun je ook subthema's aanvinken. Ook deze staan eindgebruikers ter beschikking om de zoekresultaten te filteren.  

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

 

Contact

Telefoonnummer en e-mail

Kies voor 'Gebruik de contactgegevens van mijn organisatie' als mensen voor aanvullende informatie over de good practice contact kunnen opnemen via de bij Organisatie ingevoerde contactgegevens. Kies echter voor 'Geef deze good practice eigen contactgegevens mee' als voor deze good practice een afwijkend telefoonnummer en e-mailadres gelden en vul de desbetreffende gegevens vervolgens in.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.