Invoervelden

Als je gegevens wil invoeren over een fietsroute, een zoekkaart die kan helpen bij de nationale vogeltelling of een informatief stuk over de gezamenlijke inkoop van zonnepanelen, ga je naar Mijn GroenGelinkt, selecteer je in het linker navigatiemenu de categorie Documentatie en klik je op de knop 'Documentatie toevoegen'.

Vul zoveel mogelijk velden zo compleet mogelijk in, zo maak je het je doelgroep het makkelijkst om jouw aanbod te vinden. Het maakt niet uit in welke volgorde je de tabbladen doorloopt. Wel is het belangrijk dat je alle rode en met een * gemarkeerde velden vult.

Je doelgroep zal je aanbod direct nadat je het hebt ingevoerd in GroenGelinkt voor het algemeen publiek kunnen vinden.

Hier onder vind je per tabblad een beschrijving van de in te vullen velden:

Algemeen
Foto
Doelgroep
Rechten
Kenmerken

Algemeen

Aanbiedende organisatie

Hier staat de naam van je organisatie. Je kunt dit veld niet wijzigen. Mocht het op een bepaald moment toch van belang zijn om deze naam te wijzigen, ga dan naar Organisatie en klik achter het veld Naam op de knop Wijzigen.

Naam *

Vul de naam van het documentatie-item in. Deze naam zal overal in GroenGelinkt gebruikt worden. Het is dus van belang dat de naam correct gespeld is en dat de naam overeenkomt met de naam waaronder dit document algemeen bekend staat.

Beschrijving *

Beschrijf het document kort en krachtig. Deze beschrijving wordt op de detailpagina van dit item in GroenGelinkt getoond.

Trefwoorden

Gebruik bij voorkeur zo relevant mogelijke woorden die niet in de naam of beschrijving van het item voorkomen, zodat de eindgebruiker daadwerkelijk geholpen wordt bij het vinden van dit item. 

Houd een maximum van 10 trefwoorden per item als richtlijn aan. Let er op dat je na elk trefwoord een komma plaatst. Sommige trefwoorden bestaan uit meer dan een woord, zoals ‘gezonde voeding’, omdat de combinatie van woorden tot een vaste uitdrukking is uitgegroeid.

Website

Vul de url van de website in waar aanvullende informatie over dit item te vinden is. Een voorbeeld van een url is: www.groengelinkt.nl/wandelroute_1.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

 

Foto

Afbeelding *

Klik op Bestand kiezen om minimaal een afbeelding vanaf je computer te uploaden. Om een afbeelding te verwijderen, vink je 'Verwijder afbeelding' aan onder de desbetreffende afbeelding.

Foto's worden weergegeven op de detailpagina van het documentatie-item en op de zoekresultatenpagina in GroenGelinkt. Foto’s komen het meest tot hun recht bij een breedte-hoogteverhouding van 4:3. De meeste gangbare bestandsformaten (.jpg, .jpeg, .gif, .bmp) en afbeeldingen opgemaakt met RGB-kleuren worden geaccepteerd.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

 

Doelgroep

Leeftijdsgroepen *

Vink een of meer leeftijdsgroepen aan waarvoor deze documentatie bedoeld is. Leeftijdscategorie is een van de filters die de eindgebruikers ter beschikking staan om hun zoekopdracht te verfijnen.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

 

Rechten

Kosten

Vink deze optie aan indien er kosten zijn verbonden aan het gebruik van dit item.

Auteursrechten

Vink deze optie aan indien er auteursrechten op dit item rusten.

Omschrijving

Indien je een of beide opties hierboven hebt aangevinkt, kun je hier een korte omschrijving van de kosten en/of auteursrechten opnemen. Indien deze informatie op de website van je organisatie is opgenomen, kun je hier de link naar de desbetreffende webpagina invullen. Voorbeeld: www.groengelinkt.nl/wandelroute_1_kosten_en_rechten. Ook kun je de onder dit veld opgenomen gesuggereerde teksten kopiëren, plakken en naar eigen inzicht aanpassen.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.

 

Kenmerken

Thema's

Selecteer maximaal 5 thema’s waarvoor dit leermateriaal speciaal bedoeld is. Thema's is een van de filters die de eindgebruikers ter beschikking staan om hun zoekopdracht te verfijnen.

Extra kenmerken

Bij een aantal thema's kun je ook subthema's aanvinken. Ook deze staan eindgebruikers ter beschikking om de zoekresultaten te filteren.

Opslaan

Klik op Opslaan om alle gegevens op te slaan.