Inloggen

Nadat je via het formulier op de website een account voor GroenGelinkt hebt aangevraagd, ontvang je per e-mail een uitnodiging om dit account te activeren.

Vanaf dat moment heb je toegang tot Mijn GroenGelinkt. Vanuit deze omgeving kun je jullie aanbod voor natuur- en duurzaamheidseducatie invoeren en beheren.

Het e-mailbericht waarmee je wordt uitgenodigd je account in GroenGelinkt te activeren ziet er zo uit:

 

Klik je op de link in de e-mail, dan zal je gevraagd worden een wachtwoord te kiezen. Het wachtwoord moet voldoen aan deze eisen:

  • 8 tot 50 karakters
  • minimaal 1 cijfer of bijzonder symbool

De volgende keer dat je inlogt, zal naar je gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd worden. Je gebruikersnaam is je e-mailadres; je wachtwoord kies je zelf en is alleen bij jou bekend.

 

Klik je daarna op de knop 'Organisatie activeren', dan kun je direct beginnen met het invoeren van gegevens over je organisatie, locaties, leermaterialen en achtergrondinformatie, activiteiten en documentatie.

Het startscherm ziet er zo uit (alleen de naam van de organisatie wijkt af):

 

Op dit moment is je organisatie nog niet vindbaar via GroenGelinkt. Pas wanneer je alle verplichte velden hebt ingevuld en de status van je organisatie op Actief hebt gezet, zal je doelgroep je organisatie via GroenGelinkt kunnen vinden.

De eerste vijf knoppen die je in de linker kolom ziet staan, worden in het deel over Invoeren in deze handleiding verder toegelicht.

Informatie over de overige functies vind je onder de knoppen Gebruikers, Machtigingen en Link checker.