Advies bij ontwikkelen lesmateriaal

Bespaar tijd, moeite en geld bij het ontwikkelen of vernieuwen van lesmateriaal door het inschakelen van een GroenGelinkt Adviseur.

Begin met een goede basis, ontvang gedegen feedback en werk toe naar een kwaliteitsproduct. GroenGelinkt Adviseurs zijn experts in het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe leermiddelen en leveren kwaliteit volgens de GroenGelinkt Expertscore. Voor grote en kleine ontwikkeltrajecten. Voor de ontwikkeling van nieuw materiaal of het geven van feedback op bestaand materiaal.

De GroenGelinkt Adviseurs

GroenGelinkt Adviseurs zijn onafhankelijke deskundigen, hebben bewezen ervaring bij het ontwikkelen van kwalitatief zeer goede leermaterialen en zijn tevens screener van de GroenGelinkt Expertscore. Op basis van je behoefte en de beschikbaarheid van de Adviseurs brengt GroenGelinkt een match met één van de Adviseurs tot stand. 

Aanvraag

  • Vul onderstaand formulier in
  • GroenGelinkt brengt je in contact met 1 van de Adviseurs
  • Na een (telefonisch) intakegesprek, ontvang je van de Adviseur een offerte
  • Mail de ondertekende offerte naar info@groengelinkt.nl
  • De GroenGelinkt Adviseur start met de opdracht 
  • Na afronding ontvang je de factuur van GroenGelinkt

Expertscore

Het behalen van een Expertscore behoort niet tot de adviesopdracht. Uiteraard kun je advies inwinnen voorafgaand aan een Expertscore-aanvraag of wanneer de Expertscore is toegekend aan jouw lesmateriaal. Om onafhankelijkheid te bewaren zal een Expertscore screening altijd door een andere persoon worden uitgevoerd. 

Kosten

Elk adviestraject wordt per uur afgerekend voor een tarief van €60 excl. btw.

 

Neem contact met mij op!


 
Bestaand leermateriaal
 
Nieuw leermateriaal
 
Ja
 
Nee
 
Analyse en advies geven
 
Brainstormen/klankborden
 
Educatief concept ontwikkelen
 
Productontwikkeling
 
Projectplan opstellen
 
Projectmanagement