Tien nieuwe businessmodellen voor NME - Amersfoort

Inspiratiedag; van subsidie naar social enterprise

Het verdienmodel van NME organisaties levert niet voldoende meer op. Er zijn steeds minder subsidies en fondsen. Het is tijd om met een nieuwe bril naar ons werk te kijken. Een zakelijke bril. Op deze inspiratiedag maak je kennis met het model ‘Natuurlijk… businessmodel’ en de tien nieuwe businessmodellen die zijn uitgewerkt voor NME. Je verkent waar voor jou de kansen liggen om te groeien van subsidie naar social enterprise.

Natuurlijk… businessmodel is een manier van werken die je op een andere manier laat kijken naar je zoektocht naar geld. Het is zakelijker: de klant met zijn behoefte staat centraal, een realistisch verdienmodel ook. Centrale vragen zijn ook: ‘Wat is de bedoeling?’ En ‘Wat heb ik daar voor nodig?’ Soms kun je zonder geld en door ruilen of delen je bedoeling ook realiseren. En heb je wél harde euro’s nodig, dan zijn er nieuwe financieringsvormen beschikbaar, zoals crowdfunding.

Aan de hand van dit model zijn tien nieuwe businessmodellen voor NME uitgewerkt, waaronder de Duurzaamheidscoach, Duurzame Initiatieven Makelaar, Belevingsboerderij en Groen Kantoor.
Deze inspiratiedag is bedoeld voor managers, coördinatoren, projectleiders of zelfstandig professionals die op zoek zijn naar geld voor hun NME organisatie, project of locatie.

Data & locaties:

di 18 nov | 9.30u tot 16.30u | Bezoekerscentrum de Beken (Renkum)
do 20 nov | 9.30u tot 16.30u | Stadsboerderij De Vosheuvel (Amersfoort)
di 25 nov | 9.30u tot 16.30u | NME-centrum de Papaver (Delft)

Kosten:

Je bepaalt zelf, achteraf, wat deze bijeenkomst jou waard is. Dat kun je uitdrukken in geld, maar je mag mij ook iets anders van waarde geven. Meer informatie krijg je bij aanmelding.
Aanmelden: Vivian Siebering – info@visietrainingen.nl of (06) 46 37 50 25