Oriëntatiedagen "NME in de Energieke Samenleving"

Op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2014 organiseert Veldwerk Nederland met VVM netwerk van milieuprofessionals (Sectie NME) voor de derde keer de Oriëntatiedagen. Centraal op deze dagen staat de Energieke Samenleving en de rol van NME.

De start wordt verzorgd door Olav-Jan van Gerwen, werkzaam bij het Planbureau voor de Leefomgeving en volop met het onderwerp bezig. Hij heeft een bijdrage geschreven over de rol van de overheid in de Energieke Samenleving voor de bundel Publieke Pioniers. Zijn verhaal is de rode draad in deze tweedaagse.

Rinske van Noortwijk (Greenwish) gaat in op de rol van NME-centra in het stimuleren en faciliteren van initiatieven uit de 'energieke' samenleving. Vanuit verschillende invalshoeken presenteert zij met voorbeelden en reflecties. U wordt geprikkeld om na te denken over het NME-centrum of de intermediair in een Energieke Samenleving.

Zet beide dagen vast in uw agenda. Twee dagen praten over vernieuwing, luisteren naar inspirerende sprekers en met collega's verder praten over de kansen en mogelijkheden. U doet toch ook mee?

Datum: donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2014
Locatie: het Woldhuis, Apeldoorn
Kosten (ex. BTW): VVM-leden €130,- | Niet-leden € 160,- (Inclusief: 2x lunch, 1 borrel & 1 diner)
Overnachting & ontbijt: € 30,- excl. btw

Meer informatie en aanmelden
Download de flyer (pdf)