NME, dat doe je samen!

De Gemeente Den Haag en de IVN Wisselwerkdag organiseren op 12 december het Congres NME, dat doe je samen!    

NME_dat_doe_je_samen.jpg
Profiteer van extra voordeel als gebruiker van GroenGelinkt:
€10,- korting op de toegangsprijs! 

 

Tijdens het congres kun je kennis maken met vernieuwende initiatieven op NME gebied op het snijvlak van bedrijf en burger. De overeenkomst tussen al deze inspirerende initiatieven is dat we het samen doen!

Er zijn doorlopend sprekers en dialogen bij te wonen: gesprekken die onder leiding van een deskundige in klein gezelschap met elkaar gevoerd worden over een specifiek onderwerp. En er is een markt met stands. GroenGelinkt is er uiteraard bij! 

Kom langs bij GroenGelinkt op 12 december

Dialoog: GroenGelinkt 

Heb je wel eens van GroenGelinkt gehoord, maar weet je nog niet zo goed wat de meerwaarde voor jouw organisatie kan zijn? Wij gaan graag met jou in dialoog om te ontdekken hoe GroenGelinkt jou kan helpen bij:

  • een groter bereik en betere PR van je activiteiten,
  • versterken van de kwaliteit van je aanbod,
  • slim en efficiënt je aanbod uitbreiden of vernieuwen door kennisdeling en samenwerken,
  • meer gebruik van NME!

Dialoog: Kwaliteit als onderscheidend kenmerk

Hoe kun je kwalitatief goede NME bieden, ook als budgetten teruglopen en er minder tijd is om lesmateriaal zelf te ontwikkelen. Wie bepaalt wat kwaliteit is? Hoe houd je je klanten tevreden? Na een korte introductie, gaan we specifiek in op welke mogelijkheden GroenGelinkt biedt om je te onderscheiden op kwaliteit. Heb je vragen over de GroenGelinkt Expertscore of het gebruik van waarderingen, stel ze hier!  

GroenGelinkt stand

Heb je vragen over GroenGelinkt die niet in de dialogen aan bod zijn komen? Wil je advies hoe je GroenGelinkt zoekschermen in jouw (project) website kunt gebruiken? Kom 12 december langs bij de GroenGelinkt stand en we helpen je graag verder.

Wil je in aanmerking komen voor 10€ korting op je toegangsprijs? Meld je bij de stand van GroenGelinkt. Wij regelen de rest. Alleen voor organisaties die hun educatieve aanbod vindbaar maken via GroenGelinkt.

Programma

Daarnaast biedt het congres, zoals gewend van voorgaande edities van de Wisselwerkdag volop ruimte voor uitwisseling met vakgenoten. Prof.dr.ir. A.E.J. (Arjen) Wals zal het congres openen.

Een greep uit het grote aanbod: Hoe Bakkie Fietsen op een gezonde en persoonlijke manier het Westland laat zien en Visietrainingen een verfrissende blik op de financiering van NME-projecten heeft. Arjen Wals over sociaal leren en duurzaamheid in tijden van ‘crisis'. De Spar over Het Nationaal Schooltuinproject 2013, Uitgeverij Thieme Meulenhoff over educational technology, Eetbaar Park, Natuurcircus en The Dutch Weedburger over hamburgers van zeewier.
Sprekers en standhouders willen hun kennis en ervaringen graag delen, want... NME, dat doe je samen!

Bekijk het volledige programma hier

Praktische info

Wanneer: Donderdag 12 december 2013, 09:30 tot 18:00
Locatie: Herweijerhoeve (Zuiderpark, Den Haag) 
Kosten: De toegangsprijs bedraagt € 97,50 (incl. btw) per persoon inclusief koffie/thee, lunch, borrel en proeverij. In de toegangsprijs is het boek In het Sprookjesbos van Suzanne Wardenaar of Mijn eerste moestuin van Bram Wolthoorn en Roger Klaassen inbegrepen. Voor GroenGelinkt gebruikers bedraagt de toegangsprijs €87,50 (incl. btw) per persoon. Meldt je hiervoor bij de stand van GroenGelinkt.  
Aanmelden kan hier.