GroenGelinkt Inspiratiebijeenkomst

Na 2 jaar bouwen is GroenGelinkt, het zoek- en informatiesysteem voor natuur- en duurzaamheidseducatie bijna klaar! Dit heugelijke feit willen we graag met iedereen vieren die een bijdrage heeft geleverd. Daarom willen we je graag uitnodigen voor de GroenGelinkt Inspiratiebijeenkomst:

dinsdag 18 juni 2013 van 14.00 tot 19.00 te Amersfoort. 

Dankzij betrokken partners, enthousiaste en kritische NME-organisaties en meedenkende eindgebruikers maken inmiddels zo’n 400 organisaties hun educatieve aanbod vindbaar via GroenGelinkt. Steeds meer organisaties gebruiken GroenGelinkt in hun website.

We hebben zoekfunctionaliteiten voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en kinderopvang ontwikkeld zodat zij gemakkelijk passende natuur- en duurzaamheidseducatie kunnen vinden, en we zijn nu bezig met zoekfuncties voor algemeen publiek. Het projectteam wordt in juni ontbonden, maar GroenGelinkt gaat duurzaam door! De GroenGelinkt-organisatie stelt zich 18 juni aan je voor. De techniek van GroenGelinkt is in handen van de partners. De helpdesk, stuurgroep, trainers en screeners maken de GroenGelinkt-organisatie compleet.

Lees het verslag van de inspiratiebijeenkomst:  

GroenGelinkt_ezine_2.JPG