Groene Ruimte Xperience HAS Hogeschool

Op 3 maart 2015 organiseert HAS Hogeschool voor de tweede keer de Groene Ruimte Experience. Ben je actief in de groene ruimte dan mag je dit event niet missen!

De Groene Ruimte Experience staat in teken van kennismaken en kennis delen. Een gevarieerd programma op basis van de vier programmalijnen op het terrein van de leefomgeving: sociale ruimtelijke transitie van de leefomgeving, ondernemende natuur van de leefomgeving, beheer en behoud van de leefomgeving en toepassing ruimtelijke technologische innovaties in de leefomgeving. Meer informatie.

Ook GroenGelinkt is erbij met een workshop:

Verrassend Educatief met GroenGelinkt

Ervaar het belang van educatie voor een duurzame leefomgeving en verwonder je over de mooie resultaten van educatieve projecten van studenten Toegepaste Biologie. Ontdek hoe jij als student, docent, bedrijf of maatschappelijke organisaties educatie slimmer, sneller en beter kunt organiseren, ontwikkelen en delen met de ICT mogelijkheden van GroenGelinkt; het zoeksysteem voor duurzaamheidseducatie.

Sprekers: Margreet ter Horst (HAS Hogeschool), Linda IJmker (GroenGelinkt) en studenten Toegepaste Biologie.

Een mooie samenwerking tussen een hogeschool en Groengelinkt. Zo hebben studenten van de HAS Hogeschool  dierenwelzijnslessen ontwikkeld voor de basisschool en via de GroenGelinkt Expertscore is de kwaliteit onafhankelijk beoordeeld. Het online materiaal is vervolgens ook nog eens voor alle scholen in Nederland gratis te gebruiken en vindbaar via de websites die de zoektools van GroenGelinkt gebruiken.